01.54 surrey hills

Heej! For det forsta, ni suger pa att kommentera, finns det nagon som laser eller?(mamma?!?!) Detta bli valdigt kort, bara lite viktigt info. Vi har fixat bankaccount och taxfile nr idag. Och det viktigaste av allt, fran o med den 10 december sa bor vi i ett flat-share-house med 16 andra i Surrey Hills. Vi har fatt lagenhet vilket ar grymt bra med tanke pa att vi ar ute i sista minuten typ. Det ar helt uppbokat omkring alla strander och mestadels i city i hela dec och jan, darfor sa var det en jakla tur att vi fick tag i detta och att anda var hyffsat frashct. Sen har jag ocksa aussie nr nu, inte helt saker pa att det funkar men snalla ni ring mig o prova, 0415106600. <3 skriver snart, /m.

00.20, wake up, sydney central

Godkvall mina vanner! Kan inte annat an att bli lite nostaligisk for tillfallet nu nar man e tillbaka pa wake up, forst hostelet och jag c bodde pa nar vi var har for 2 ar sedan. Ar lycklig men trott som fan for tillfallet.. Vi landade i Sydney 21.05 efter 20 (!!!!!!) timmars flygresa med endast 1 timme stopp i Bankok. Men vet ni vad, det har gatt kalas fint. Alla passkontroller o tullkontroller har gatt fint och vaskorna var ocksa pa plats nar vi kom till airporten. Flygresan var lang men vi, las ANNA, har sovit mycket. Haha, ni ska veta hon ar sa sot nar hon sover. Sjalv sa har jag inte kunnat sova sa bra, men fordrev tiden med att hanga med min stolsgranne, gubbe pa typ 70 bast som skulle hem till Thailand igen. Mycket trevlig herre dock blev han lite for mycket efter en halv flaska wiskey, haha! Jag ficxk iallafall lara mig en del om Thailand och det thailandska folket, plus att jag fick veta att kungen ar typ 90 bast. Sa jag har i allafall lart mig natt nytt idag :) Nu e klockan 00.20 har. Vi har hunnit traffa vara room-mates som var en salig blandning av svenska, tyskar och canadensare. Dom var i full gang med att forfesta pa rummet nar vi kom dit och insisterade pa att vi skulle hanga med ut till Side Bar ikvall. Vi valde att hoppa utekvallen men lovade i stallet att haka pa imorgon. Tro det eller ej sa har vi faktiskt varit och kakat kvallsmat pa varat kara McD istallet, vi kom fram till att vi hade agt restaurangen om vi jobbat dar. Arbetasskadade?! - JA! Detta far var allt for kvallen, vi hor av oss snart igen nar vi landat och har lite mer koll pa hur framtiden ser ut. Tanker pa er alla, och MAMMA, oroa dig inte over mig, JAG HAR DET BAST! puss&kram! /m.

äventyret kan börja..

Det här får bli det sista från mig innan vi landat i Australien. Vill först och främst tacka alla fina fbg-vänner för en tok rolig kväll ute igår, puss på er, kommer sakna er massor. Nu är det bara 6 timmar kvar tills vi åker, jag borde absolut sova nu men har alldels för mycket tankar i huvudet. Har haft en mysig dag i allafall, är dock riktigt kass på hejdå'n, men som sagt det blir inga sånna, vi ses ju snart igen allihopa. För er som är sugna på o snick snacka lite då och då när jag är iväg så har jag skype, maliin.magnusson, adda det. Nu ska jag försöka somna till lite mys-musik så hörs vi igen när vi är på andra sidan jordklotet <3 /m

svart, vitt och allt däremellan

.. är namnet på daniel adams rays nya platta, bra namn tycker jag. Nu har jag packat klart. Eller ja, nästan iallafall. Bara necessären, men det får jag fixa imorgon kväll. Det känns grymt bra, tror jag får med allt =) Sitter för tillfället och laddar inför kvällen, det blir party med dom bästa hon anna. Så nu kör vi diverse partylåtar på högsta volym o jag är på sjukt bra humör. 2 dygn. Hörs innan vi lyfter. /m.

02.13

halloj! Nu klockan alldels för sent egentligen men jag är klarvaken och kan absolut inte somna... (resfeber?!) Har i allafall gjort klart hela mitt cv nu vilket är SÅ skönt. Det har hängt över mig de 3 senaste veckorna nu men äntligen så tog jag i det och har nu skrivit klart det, blev t.o.m. rätt nöjd, det ni :) Imorgon jobbar jag 12-21, torsdag likadant sen är party med fbg gänget på fredag o sedan kommer lördagen som kommer innehålla diverse "vi ses snart igen" (jag suger på hejdå'n) och kl 07.00 på söndag morgon den 28 november kommer min favorit anna och hämtar mig för att vi tillsammans ska åka på vårt efterlängtade äventyr. jag är glad, stört glad. men på tok för nervös med! natti, puss o kram! /m.

8 dagar

hallå o hej! nu har jag slängt allt gammalt trams på denna blogg och startar om på nytt med att framförallt skriva om mitt lilla äventyr som jag ska ut på härnäst. åker nämligen ut och reser i 5 månder här i vinter, ska spendera 4 utav dom i australien och 1 i asien. min kära vapendragare anna c har fått äran (eller så är det jag som fått äran utav henne?!) att bli min familia framöver och tillsammas ska vi se till att ha riktigt sköööj!!! för tillfället så är jag nervös och lycklig på en och samma gång men ser framemot att komma ut och vidga min vyer lite igen. visumet e klart och packningen påbörjad så nu inväntar vi bara en till lön + att dessa sista 8 dagar i svedala ska gå fort. tills dess så passar jag på att mysa och umgås med alla min hjärtan som ska vara kvar här hemma. <3 uppdaterar snart igen. /m

RSS 2.0