lalalalala, 00.20

jag skrev precis världens längsta inlägg och sen tyckte datorn att det var en smart idé att dö, inte okej. så ni får en topp 5 lista och så skriver jag ett längte imorgon :) 1. vårt swedish house mafia gäng är bäst, puss på er! 2. sidebar leverar ALLTID. <3 3. live musik är det bästa. 4. skype i mitt hjärta!!!! 5. MIN ÄLSKADE MAMMA HAR ÄNTLIGEN SKAFFAT FACEBOOK. snipp snapp slut, eller juste en sak till, anna claesson e bäst och super söt när hon sover :) /m.

merry x-mas, 22.55

god jul allesammans! detta blir ett kort inlagg, i morses efter jag pratat med er mamma, pappa, annika och frida sa vart jag lite depp. ni har sno, julgran, julklappar, julmat, ja allt och jag hade for tillfallet mulet vader och inga julkanslor. MEN, jag ar en positiv manniska sa nar jag torkat tva tarar sa tog jag min klappar och vackte mina roomies med julsang och paket :) jag har haft en fantastisk dag, vi motte upp mikaela och johanna i morses och har spenderat dagen i hyde park och senare blev det lunch och julol pa sidebar. sen bar det av hem till surrey hills for ombyte for att sedan mota upp j&m vid svenska kyrkan och kolla pa kalle anka. JULKANSLOR. ja!!!! :):) nu for tillfallet sa sitter jag hemma hos min jobbar kompis frida med alla tjejer plus 3 killar till och vi ar snart klara med julmaten. vi har gjort pastasallad med pesto, kottbullar, agg, ungsbakade rotfrukter, cola, champinjonsas, svensk julgodis, pepparkakor med glasyr jaaaaa, inte illa va?! julmusiken spelas pa hog volym och jag har absolut fantastiskt bra sallskap, min lilla swedish house mafia, laser ni detta, jag ar sa glad att jag traffat er alla! <3 sa, detta ar en riktigt bra julafton, aven om jag tanker pa er alla hemma och saknar er massor sa myser jag i hela kroppen och julkanslorna finns ocksa! JAG ALSKAR JULAFTON. och jag alskar australien. puss pa er. m.

I wanna travel trough time,15.40

Hallå allihopa! Vet att uppdateringen har varit dålig på sistone, so sorry for that. Men nu är jag tilbaka och lite nice läsning, o då är det ju eran plikt o skriva efteråt vad ni tycker om det.. Haha :) Nå, vad har hänt sen senast. Jo en vecka har bara flugit förbi, jag har jobbat varje dag faktiskt. Trivs gott på jobbet, säljer mina cupcakes, håller på att lära mig ordermottagande och lite administrativa grejer denna veckan. Om två veckor så skall jag få lära mig att göra riktigt kaffe! Så for tillfället så hänger jag över axeln på min jobbarkompis Richard, som är en jäkel på att göra kaffe. Han har jobbat med det i 4 år så jag kan lära mig mycket av honom, och det bästa är att han gärna visar och ger tips. För er som tycker att detta låter som en bagatell så är det inte så, visst, det är lätt att brygga själva kaffe-shoten men det är mjölken du skall få till. O det tar lång tid att lära sig att skumma mjölken perfekt :) Men jag är taggad! Marion och Anna har ju bondat som tusan denna veckan, dom har hängt på stranden hela veckan typ, festat i bondai och lite annat. Tjejer, det värmer gott i mitt hjärta att se er ha så sköj ihop! :) Men dom har även tagit det lite lugnt denna veckan med, jag har exempelvis fått lagad mat på bordet 2 gånger när jag kommit hem från jobbet, är dom inte bäst mina små hemmafruar ;) Annars så har jag varit lite krasslig denna veckan med, jag har alltid så jäkla mycket problem med ac´n, vart jag än åker blir jag förkyld och får feber. Men det börjar blir bättre nu, har inte tid att va sjuk här ju! ;) Idag är det lördag, igår var vi ute en sväng på Kings Cross, dock vart jag inte så pepp med tanke på febern så jag åkte hem relativt tidigt för att vara Australien i allfall. Har spenderat dagen än så länge med att prata med världens finaste kille i 2 timmar, tvättat, lagat mat, tvättat lite till och nu ska jag snart titta på film med a & m. En riktig chill lördag. Imorgon skall vi åka til Manly om solen skiner, här har varit storm varning i helgen. Men förhoppningsvis skiner solen imorgon igen. LISA, jag ska tänka på dig! < 3 På måndag är det jobb igen, jobbar mellan pass och stängning nu i två veckor för att lära mig stängning ordentligt. Känns bra! En kul sak till, jag är ledig på julafton, juldagen, nyårsafton och nyårsdagen :) Woohoo! En sista viktig sak ska jag nämna med, det är väldigt lätt att snacka med mig på skype nu, jag kan göra det gratis från iphonen så det vore väldigt mys att skypa med er snart, er som jag inte pratat med än! Saknar er ju :) maliin.magnusson heter jag på skype. Nu ska jag fortsätta äta Marabou Apelsinkrokant (tack mi familia) och lyssna på musik.. puss o kram, /m.

party like it's your birthday, 11.57

goodmorning party people! forst, tack for alla gratualtioner genom fb, mail, mess och skonsang. ni ar bast! angaende min fodelsedag, den rockade! borjade ju fira i lordagskvall redan, forst med date pa sidebar, med marre och carro. efter x antal absolut vodka jugs, var vi alla i vart esse, atminstone jag! efterside bar fortsatte vi mot cargo bar nere i darling harbour! carro som jobbat dar kande till stallet ordenligt vilket var mycket trevligt ;) pa tolvslaget sa minns jag alla mina fina vanner har nere sta och sjunga for mig samt halla i mig mer fodelsedags drinkar och shots. kanske too much information mams och paps, men jag hade SKOJ! finns bevis, fraga marre och anna. sjalva fodelsedagen spenderades i rygglage pa bondai beach, helt underbar dag pa stranden. far sjalvklart inte missa anna vackra sang pa morgon med, det gjorde hon bra! <3 pa kvallen sa gick vi ner till darling harbour och cockle bay wharf (en utav mina favoritstallen pa jorden) och at mat pa bryggan. sjukt mysig fodelsedag tack vare m&a, tack tjejer. idag ar det mandag, jag sjong sankta lucia for anna pa bussen in till stan. lite lusse stamning blev det nastan! jag borjar jobba halv tre sa akte in tidigare idag for att fixa lite arenden och hinna aka hit och uppdatera er lite. hoppas ni mar bra alla, kommentera garna hur allt ar hemma, jag undrar ju :) nu ska jag kila, jobbet kallar snart! /m.

fintat 2 miljoner asiater idag, 14.34

= att det finns sjukt mycket asiater i denna stan och dom gar RAKT pa an. sa jag korde fotbollsfinter pa allihopa, snarare tacklingar idag nar jag gick pa stan. hoho :) detta far bli en snabb update, med bra info for mamma, pappa, pojkvan, vanner (det var nog i o for sig alla som laser).. jag e for rolig ibland! om 20 min ska jag vara pa manning buildnings kontor och fa nyckel till lagenheten. idag flyttar vi! woohooo. imorgon skall jag lara mig att oppna pa cupcake bakery't, JA, jag har fatt jobb. dock nervos for oppningen, andra dagen liksom.. men for att ge lite cred till mig sjalv sa gick det fett bra pa min trial. fick jobbet efter en timme, wooohoo pa den med =) jag kommer jobba 5 dagar i veckan, han skymta mitt schema lite igar, jobbar typ hela denna veckan som kommer. for ovrigt borjar australienarnas veckor pa lordag, jatte konstigt tycker jag. SA, kommer inte kunna komma at datorn lika mycket, vi har ingen i lagenheten och vi maste aka in till stan (las: peter pan) for att checka datorn. men jag aterkommer om detta, skall forsoka va duktig pa att uppdatera er anda! til er som undrar, jag har fortfarande samma adress, ingen ny alltsa. sen en sak til vill jag paminna er om, pa sondag ar det den 12 december. jag hoppas ni alla vet vad det ar for sjukt bra dag da ;-) nu maste jag sticka, jag maste ha extra tid pa mig nar jag ska bara min sjuuuukt tunga vaska, hade behovt en stark pojkvan eller pappa nu men ICKE. men det e lugnt, jag har kakat precis sa jag lar nog inte bli for arg pa den. for ovrigt sa har ANNA sjukt for mig idag. for det ar min namnsdag. en sak till, KRILLE, du kommer aga i helgen hjartat. nu har jag gjort det officiellt med! nu har jag tjotat klart. puss pa er! /m. ps. jag ALSKAR aussie.

brunbranda ben, 20.21

hej! ja min ben ar bruna, atminstone lite iallafall :) idag ar det onsdag och vi har varit har i en och en halv vecka nu. vi kom precis fram till att tiden flyger ivag har, dagarna bara forsvinner. men det sags ju att tiden gar fort nar man har roligt? idag sa har vi spenderat hela dagen pa stranden. lovade mig sjalv att inte bada idag, eftersom jag har fatt ont i halsen men jag kunde inte lata bli anda. sa nu sitter jag har, nasan rinner och halsen gor ont. o varldens basta anna konstaterade for en stund sedan att jag nog har feber med. typiskt mig... sa nu saknar jag dig, MAMMA! <3 dock gar det valdigt bra eftersom anna pysslar om mig minst lika bra, tur jag har henne! sa nu har jag klagat klart for dagen. annars da? vad hander hemma? det ar ju snart jul, har ni kopt julklappar an eller? jag har tyvarr inga julkanslor alls har nere, men det kanns okej anda. ser anda fram emot julafton, tror vi kommer bli en mysigt lite gang :) pa fredag sa hander grejer har nere, da flyttar vi till lagenheten, eller rattare sagt rummet i vart kollektiv. bor med 16 andra i ett gammlat guesthouse typ, ska bli skont att fa packa upp sina saker! men for att tillagga sa kommer vi inte ha dator dar, sa kanske inte komma uppdatera lika ofta. ni far se till att overleva mina fina, for min skull :) imorgon ska jag soka fler jobb med.. har kommit fram till att vi nog kommit lite sent hit angande att fa jobb, dom flesta verkar anstalla typ i mitten av november. men jag ger INTE upp. sa det sa.. detta far bli allt for dagen, imorgon kommer marion till aussie med sa nu blir det snart sangen for min del sa man kanske e lite pigg nar hon kommer. massa kramar, m.

for dig ska jag gora det 1000 ganger om, 21.10

godkvall mina vanner! jag ar helt sjult, bokstavligt talat dod. idag har jag och anna varit pa bondai hela dan. har slappat, solat, badat (massor) och haft det gott :) sovit en hel del med med tanke pa vilket toppen kvall/natt vi hade ute igar igen.. jag alskar aussie! :) nu ikvall sa har vi varit och kakat pa sidebar, vi var for trotta (las; lata) for att gora mat sa jag tryckte i mig en hel burgare medan anna korde pa ceasarsallad. riktigt gott! hade sallskap av en svensk kille har fran wake up med sa vi var med pa quiz ocksa.. dock var det val mer eller mindre hakim som kunde alla fragar, jag tror jag bidrog till tva, haha. imorgon sa vet jag inte vad vi ska hitta pa en. formodligen stranden om det ar fint vader. jag ska forsoka lamna ut lite fler cv innan fredag med. just nu sa kan jag inte tanka pa sa mycket mer en min sang och min ipod som jag ska spela the fray pa nu i repeat tills jag somnar :) hoppas ni alla mar bra dar hemma, jag tanker pa er ofta. det e roligt med alla era kommentarer, IDA, du ar grym. blir sa glad nar ni skriver lite till mig :) for ovrigt sa om det e nagon som har missat mitt aussie nr sa ar det, 0415106600. bara o sla en pling om ni saknar mig for mycket. nu ska jag sova och imorgon vakna upp till en fantastisk ny dag pa min resa. massa love, m.

quick update!

Jag ar fan duktig, har sokt 6 jobb idag. For ovrigt sa ligger det nya bilder uppe pa facebook, mamma (!!) be Frida eller Annika visa dig. :) Ikvall blir det formodligen fest. Bra dag idag igen, jag har haft en riktig fixar. En sak som ar lite mindre bra, Mikaela och Johanna akte idag, om ni laser detta tjejer, be safe, och sa ses vi dan innan julafton. Vi skall till IKEA da foresten, ska det var jul sa ska det asbokut va jul. got to go! /m.

space googles 19.57

hej allihopa! Idag ar den en vecka sedan vi akte till Australien. Tiden gar sjukt fort, kanns som denna veckan har flygit ivag. Eller vad tycker ni? Igar sa hade jag latt en utav dom roligaste kvallen nansin. Borjade kvallen med lite goone, billigt backpackar-vin, (60 spann for 5 liter) pa rummet innan vi vid halv nio gick ner till sidebar med vara hattar pa for att fa varan gratis ol. Satt dar och tjotade lite med vara roomies innan vi alla gick upp pa rummet igen och da var det full fart pa forfesten. Nagra goone-bags, drinking-games, skratt och timmar senare sa gick vi aterigen ner till sidebar och dansade som tokar tills klockan blev 3. Vi ar ett riktigt skont gang pa rummet nu vill jag lova, jisses vad jag skratta hela kvallen! Efter 3 sa gick vi vidare mot en annan klubb, dar vi dansade lite till innan vi vid halv 5 nagon gang beslot oss for att ata mat. (det basta som finns typ.. haha) Jag tror jag fick den storsta kyckling burgaren i hela varldshistoren, den var enorm. Dock mycket god men jag orka typ halften :D Kvallen avslutades pa rummet med goodbye party for varan roomie Andreas som skulle till byron innan vi alla dackade i sangarna ;) Lang natt men fy tusan vad rolig. Mindre rolig morgon dock, men hurtiga som vi ar sa trotsade vi huvudvarken och akte till Bondai beach och stekte hela dagen. Igar nar vi holl pa och fixa i ordning oss sa traffade vi tva svenska tjejer pa toan, Johanna och Mikaela, och vi klickade direkt sa vi var ute allihopa igar. Dom var ocksa med pa stranden idag och ikvall sa ska vi allihopa ner till sidebar lite senare och lyssna pa en kille som spelar dar ikvall. Mickaela och Johanna aker till Tasmanien imorgon men e tillbaka den 23:e sa da ska vi fira jul ihop bestamde vi idag med. Kommer bli hur skoj och mysigt som helst :) Nu ar det hog tid for mat. Jag ar vralhungrig och tro mig jag ar inget bra sallskap for Anna om jag inte far mat snart. Haha. Puss pa er, saknar er. /m.

shopping, b.j, austin redcliff, 16.54

hej min favoriter! hur mar ni? ni far ju skriva och beratta :) jag mar KALAS bra idag.. Vaknade av att solen inte los utanfor fonstret, gick da lite sur ner till datorn och borjade lasa massa fina mail och kommentarer istallet, da blev jag bra nojd med en gang faktiskt. Efter en stunds surfande sa kom Anna ner och da blev det frukost, bara sa ni vet sa fortsatter jag att ga upp runt 8 varje dag, be proud of me folks! Efter frullen bar det av mot Bondai Junction och enorma Westfield. En utav dom storsta shopping-malls jag varit i. Jag sager bara, HEAVEN!!! Massa sjukt fina klader och grejer. Vi vandra runt i ex antal timmar och ja, jag kom hem nagra dollar fattigare men det var absolut vart det. Nu har jag kopt det jag tycker att jag behover, plus en klanning som jag typ skulle kunna doda for. FRIDA, du ska se ryggen pa den, helt underbar. Ska lagga upp kort pa FB, lovar. Masta bara beratta om en liten incident nar vi skulle kaka lunch. Nar vi satt oss ner vid vart bord sa kom det en liten stund senare fram en kille som fraga om han fick sla sig ner jamte. "Ofcourse, grab a seat", sa vi och han slog sig ner. Efter en stund sa sager killen, "What a funny language you speak", o da borjade vi snacka lite smatt och forklarade att vi va fran Sverige och var i Australien med work and holiday visa osv.. Han forklarade att han var ifran Polen och att han hade pluggat i Sverige i Lindkoping, sa han forstod svenska sa han. Tillslut efter lite tjot sa visade det sig att han e polare med en kille hemma i Varberg som jag vet vem det ar sa allt kanndes ratt sa lustigt pa nagot vis. Efter en stund sa ville han att vi skulle prata lite svenska sa skulle han se om han forstod. Vi tjotade pa ett tag och jag tyckte det var as ballt att han forstod allting, han forklade pa engelska efterat vad vi sagt. Jag borjade da prata svenska med han och efter en stund tillslut sa svarar han pa svenska med.. Det visade sig att han bara lurat oss totalt, han var fran Sverige sjalv men att han bara tycke det var en skoj grej och se hur langt han kunde dra det. Tro mig, jag skrattade sa jag holl pa o do i o med att jag sagt bra roliga saker for o se om han fatta. Kommer aldrig glomma den killen iaf, riktigt rolig. Han avslutade sjalv med att saga, "fan jag tycker det e skoj att skamta till det lite, ni kommer ju aldrig glomma mig iallafall", sen garva han och gick. Sa, det har varit en riktigt bra dag. Jag ar grymt nojd. Pa vagen hem sa har jag ocksa kommit pa varfor Anna egentligen akte till Australien. Nagonstans langst med vagen, i Adelaine (tror jag), sa kommer hon traffa en cool local som heter Austin Redcliff, the man of her dreams.. Hahaha. Sa pa en bar mitt i centrum kommer han sitta och sjunga och spela "Look at the stars, look how they shine for you" Da kommer hon va fast, sa jag tankte ut och leta upp honom at Anna ikvall, vem vet, kanske tog han en weekend till Sydney for att spela pa sidebar? ;) For ovrigt, jag har varit duktig idag med, jag har sokt 2 jobb. Gissa var? ;) puss /m.

sunshine at bondai beach 19.37

hey! IDAG VAKNADE JAG KLOCKAN SJU AV ATT SOLEN SKEN UTANFOR VARAT FONSTER.. Alla ni som kanner mig val vet nog var det innebar, jag har stekt pa stranden HELA dagen :) Vi akte ut till bondai vid halv tio, sedan har vi bara legat och pressat och badat hela dagen. Hann med lite lunch ocksa for att sedan sola tills klockan var typ fyra. Da begav vi oss hem och pa vagen hem sa gick Anna omkring och log sadar lojligt som man kan gora nar man tror att ingen kollar pa an. Sa ja, vi har latt haft basta dagen hitills har :):) Bondai beach ar forovrigt riktigt ballt, grymt stora sandstrand som kantas av alla mojliga restauranger, cafeer och surfbutiker. Pa tal som butikerna, bra mycket fint man kan shoppa i dom vill jag lova. Jag ar dock lite ekonomisk, tanker igenom alla kop minst an dag (VAR STOLT OVER MIG MAMMA). Har faktiskt inte shoppat sa mycket, bara sant jag glomt eller behover. Nu ikvall sa ska vi laga till lite mat snart, broccoli och adelost pasta, din favorit Corinne! Sedan tanke vi ga ner till mysiga Darling Harbour och strosa runt lite :) Imorgon ar det hat-party pa Sidebar, och tro mig jag o kalas-claesson skall latt medverka. Hur ar det hemma da? Har det kommit nan sno an? Jag hoppas det har kommit sno, eftersom jag alskar det. Man masta egentligen ha sno pa julafton ju, vet inte riktigt hur jag ska fixa var julafton har. Forhoppningsvis ar vi ett skont gang fran lagenheten som firar ihop. Naja, det ar ett bra dagar tills dess sa det hinner alltid ordna sig. Blir jatte glad over alla kommentarer och alla som laser. Fortsatt sa, det kanns ju som att ni ar mycket narme an vad ni ar nar jag far lasa lite ifran er. Hors snart, puss /m

11.34, @ peter pan

hej alla fina! Nu e klockan snart lunch och vi stter pa peter pan och soker jobb. Peter Pan ar ett foretag som hjalper till med att boka resor till gold coast, NZ och massa fler stallen. Dom hjalper ocksa till med boende och jobb, o dom finns pa flera stallen i Oz. Vi funderar att bli medlemmar i deras gold club, da far man konto i deras jobb-data-bas, hjalp med cv, gratis internet 2 hours a day och gratis utskrift m.m. Det kostar bara 39 aud och det e ganska bra pris med tanke pa att bara internet kostar 3 aud/timmen :) Annars sa ar har bra, vi vart riktig trotta igar, jag skulle ta en powernap vid 12 innan vi skulle till bondai, men vi dackade totalt och vaknade 18. Fatta paniken, puh, hatar jet leg! Men men, nu ar det over formodligen. Pa kvallen sa lagade vi tacos och chillade lite vid datorn bara, plus att jag fick telefonsamtal fran varldens basta med. Somnade gott sen, belive me.. Vad roligt att ni kommenterar och sant, keep on with that! O mamma, jag vet att jag glomt glasogonen, du far garna skicka dom om du hittar dom i all min skit pa rummet. Fast o andra sidan sa har du val redan stadat upp dar, i love u mom! Nu ska jag soka mer jobb, hall tummarna mina vanner. puss pa er! /m.

it's raining MAN

hola! Vet ni en sak som ar irriterande, aven om jag slar enter och hoppar ner en rad nar jag skriver (jag kan faktiskt styckeindelning) sa blir allt anda bara en enda lang text nar det publiceras.. Ni far leva med det! Sooo what's up next.. Det ar forsta december idag, regnet oser ner i Sydney, men jag tanker positivt. Det ar varmt och tack vare regnet sa gor vi istallet massa vettiga saker som att soka jobb o sant. Bra va? Sa idag blir denna dagen tillagnad jobbsokande. Vi ska sticka ut till Bondai Junction sen och till Westfield, a huge mall, o lamna cv overallt dar =) For ovrigt, har har ni min adress, Malin Magnusson, 18149 C/O Travellers Contact Point, Level 7, Dymocks Building 428 George Street SYDNEY NSW 2000 MAMMA, JAG VILL HA MARABOU APELSIN KROKANT, OKEJ? Eller aa, om ni postar nagot sa bli jag overlycklig. =) Nu ska jag soka jobb! Tanker pa er alla :) puss /m.

RSS 2.0